Omakuva

laihonen.eu

Sukututkimus

Korjauksia ja lisäyksiä

Täältä löydät tietoja havaitsemistani virheistä tai ajanmyötä tarpeellisiksi tulleista lisäyksistä jo julkaistuihin sukuselvityksiin. Jos itselläsi on vastaavanlaisia tietoja ja haluat täydentää tätä kokoelmaa, lähetä tietosi osoitteella mil(at)netti.fi . Kerro teoksen nimi, virheellinen kohta teoksessa, korjattu muoto tai lisäys tekstissä ja lähde, jonka perusteella virhe tai lisäys voidaan todentaa.

Teokset

 

Kivikylän sukua Vilho Kuusela kiinnostui 1970-luvulla tutkimaan äitinsä sukujuuria Mynämäen Kivikylässä ja todettuaan, että ei vain Kivikylän asukkaat vaan laajemminkin Laajoen varren kylien asukkaat ovat sukua keskenään, hän laajensi tutkimuskohdettaa. Työn tuloksena hän julkaisi v.1989 Jokisivun seitsemästä kylästä kotoisin olevia sukuja koskevan 262 sivuisen kirjan.

Grundstenin suku Laitilassa ja Mynämäellä asunut ja jo edesmennyt rakennusmestari Mauno Valtonen tutki lähes kolmekymmentä vuotta omien esivanhempiensa ja näiden jälkeläisten sukuja. Hän julkaisi elämänsä aikana kaksi sukukirjaa: 'Grundstenin suku' ja 'Seppä-Frimanin suku'. Hän oli myös Grundsten-Valtonen sukuseuran (r.y.) isä ja pitkäaikainen puheenjohtaja.


Uusia päivityksiä

14.3.2017: Sukuseuraluettelo on kokonaan tarkistettu ja korjattu. Mitkä tiedot ovat muuttuneet ja miten, sen löydät päivityshistoriasta.

14.3.2017: Sukututkimusyhdistystenluettelo kotisivuosoitteineen on kokonaan tarkistettu ja korjattu.

14.3.2017: Yksityishenkilöiden koti- ja sukusivuluettelo on kokonaan tarkistettu ja korjattu.

14.3.2017: Kuva-albumiin on lisätty uutena Salon Perniössä sijaitsevan Kalliolaakson linnaa esittelevät kuvat

 

Aikaisemmat päivykset tästä

Kokoelma hyödyllisiä, tarpeettomia, mielenkiintoisia tai muuten vain hankittuja linkkejä eri aihepiirrettäin koottuna. Uusimpina 'Yksityishenkilöiden sukusivut', 'Kunnat ja kaupungit' sekä 'Hupia ja huumoria'-osasto - Lue lisää...

Autismi on neurobiologinen keskushermoston kehityshäiriö, joka vaikuttaa yksilön käyttäytymiseen ja kehitykseen. - Lue lisää...

Olen harrastanut sukuni tutkimista jo yli 30 vuotta. - Lue lisää...


Tietoja sivustosta | Sivukartta | Käyttöehdot ja tietosuoja | Yhteystiedot | Copyright © 2017 Mikko Laihonen 14.03.2017